undersidebanner-u-tekst

Anvendelse

easyWALL® er et komplet program bestående af præfabrikerede vægelementer samt montage- og befæstningsbeslag og henvender sig bredt indenfor alle former for byggeri – kort fortalt alle steder hvor der er behov for vægge.

myndighedsprojekt1

Ydervæggene anvendes som den bærende bagmur i byggerier i op til to etager. Opbygningen består af konstruktionstræ beklædt med krydsfiner eller OSB/3 og udfyldt med isolering og udgør samtidig den stabiliserende del af byggeriet og opfylder isoleringskravene for lavenerigihuse 2015 og 2020.

I erhvervs- eller etagebyggerier hvor den bærende konstruktion er udført i eksempelvis beton eller stålspær indarbejdes ydervægselementerne med stor fordel på grund af den høje færdighedsgrad.

easyWALL®  ydervægge kan anvendes sammen med alle former for klimaskærm; mursten, træbeklædning, eternit mv. og kræver blot 25-50 mm ventilationsafstand.

De indvendige skillevægge har stort set ingen begrænsninger og finder anvendelse indenfor alle former for byggerier lige fra kælder til kvist og fra sommerhuse, helårshuse, kontorer til etagebyggerier.

SE VIDEO

 

Jeg vil godt kontaktes